Yoga les op het strand

€ 12,00

Koop nu

Volg een Yoga les op het strand van Noordwijk

Yoga met je voeten in het zand, de wind in je haar,
het geluid van de zee in je oren en de zon op je huid Er is geen plaats waar je meer verbonden bent met alle elementen dan op het strand. Op het strand is een matje niet nodig en hoef je alleen een badlaken mee te nemen. De yogales wordt qua intensiteit aangepast aan het weer maar is altijd voor iedereen, beginner en gevorderde, geschikt. De strandlessen zijn voor iedereen en je geeft je van te voren op door te klikken op onderstaande button. We verzamelen onderaan strandafrit 2, bij de ingang van Bries.

De strandlessen zijn weersafhankelijk. Voor mogelijkheden en geplande buitenlessen zie de website www.yogabeach.nl of bel Michelle Braams 06-45079283

Omschrijving

Yogales op het strand

Yoga met je voeten in het zand, de wind in je haar, het geluid van de zee in je oren en de zon op je huid Er is geen plaats waar je meer verbonden bent met alle elementen dan op het strand. Op het strand is een matje niet nodig en hoef je alleen een badlaken mee te nemen. De yogales wordt qua intensiteit aangepast aan het weer maar is altijd voor iedereen, beginner en gevorderde, geschikt.

De strandlessen zijn voor iedereen en je geeft je van te voren op door hier te klikken. We verzamelen onderaan strandafrit 2, bij de ingang van Bries of voor Nomade Beach House, strandafrit 12. Check in het rooster waar jouw les is. Bij harde wind en/of (veel) regen wijken we uit naar de Yogabeach studio in de Schoolstraat 44.

Reserveer hier: https://www.yogabeach.nl/yoga-op-het-strand/