Acupunctuur Lingerak

Acupunctuurpraktijk Lingerak

Acupunctuurpraktijk Lingerak is een praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt gerund door Stefan Lingerak.

De ontwikkeling van de acupunctuur binnen Nederland heeft sinds eind vorige eeuw niet stil gestaan. Chinese Acupunctuur is een volwaardige behandelmethode voor een groot aantal klachten / aandoeningen die niet of onvoldoende reageren op de gebruikelijke therapie. Steeds meer mensen hebben baat bij acupunctuur en voelen zich beter in lichaam en geest hierdoor. Acupunctuur kent een holistische benadering. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar het totaalbeeld van de mens. Kennisname van andere methoden is op zijn minst bevorderlijk voor een verruimd inzicht. Het verdient zeker de overweging daarbij te kijken en te luisteren naar een volk dat sinds duizenden jaren met succes andere heel methoden toepast. Het is niet alleen van geneeskundig, maar van algemeen menselijk belang.

Prijzen

  • Tarieven 2022: Consult € 60,-

    Na de behandeling krijgt u een nota, deze kunt u voldoen via overboeking of contanten. Het is niet mogelijk om te pinnen in de praktijk. De nota kunt u indienen bij uw verzekering voor declaratie. Vaak bestaat een behandeling ook uit voedings-, en dieet adviezen, massage, e.d., hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

    Het gebruik van kruiden of supplementen kan een aanvulling op de behandeling zijn, dit is niet inbegrepen in de consult prijs. De meeste verzekeraars vergoeden acupunctuur gedeeltelijk in hun aanvullend pakket. In uw verzekeringspolis staat vermeld wat u kunt declareren. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij of kijk op de site van de NVA: www.acupunctuur.nl

    Annulering: Indien u bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren telefonisch afzegt, wordt het consult in rekening gebracht.

Locatie