Vera Slot

Vera Slot - Praktijk voor vrijer leven

Uiteindelijk gaat het altijd om de vragen; wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik? Praktijk, cursussen & workshops, bijscholing.

Mijn verlangen is mensen bewust te maken dat ze zélf kunnen kiezen, dat ze de mogelijkheid hebben om te kijken hoe ze met…

Lees verder

Uiteindelijk gaat het altijd om de vragen; wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik? Praktijk, cursussen & workshops, bijscholing.

Mijn verlangen is mensen bewust te maken dat ze zélf kunnen kiezen, dat ze de mogelijkheid hebben om te kijken hoe ze met dingen omgaan in hun leven en dat ze zelf invloed hebben op hun eigen welzijn vanuit de peilers ademhaling, voeding, beweging en ontspanning.   Ik integreer hypnose, regressie-, gesprekstherapie en breathfulness met een krachtige intuïtieve benadering. Het gebruik van meerdere methoden die aansluiten bij jouw behoeften is de kracht: gaat dieper, geeft extra inzicht en brengt je dichter bij je doel.   Als ik terug kijk naar mijn jeugd nam ik als kind al energie waar en voelde ik mensen haarfijn aan. Toen wist ik niet wat ik daar mee aan moest. Nu zet ik dit in als instrument.   Het is telkens weer bijzonder om de beweging te zien die op gang komt als je in verbinding bent met je gevoel. Prachtig is het om met mijn ervaring en kennis bij anderen ontwikkelingen te versnellen. Dat doe ik intuïtief en heel concreet. ...mensen bewust te maken dat ze zélf kunnen kiezen, dat ze de mogelijkheid hebben om te kijken hoe ze met dingen omgaan in hun leven en dat ze zelf invloed hebben op hun eigen welzijn vanuit de peilers ademhaling, voeding, beweging en ontspanning.

Lees minder

Locatie