Maryan Bosman

Tijd voor de Ziel | Maryan Bosman

Dieptepsychologie en natuurcoaching.

Het leven is een lange bewegende stroom. Meebewegen is je bezield en vitaal voelen. Dan zit je lekker in je vel. Maar verandert die stroom …

Lees verder

Dieptepsychologie en natuurcoaching.

Het leven is een lange bewegende stroom. Meebewegen is je bezield en vitaal voelen. Dan zit je lekker in je vel. Maar verandert die stroom ineens door een confronterende gebeurtenis, zoals een scheiding bv of  verlies van een dierbare, ziekte of een problematische situatie op het werk of de familie, dan kunnen er verwarrende emoties komen die je overweldigen of juist verlammen. Emoties zijn signalen uit je binnenwereld. Je kunt ze verdringen maar ze duiken onverwacht weer op en dat merk je aan energieverlies, stemmingen, symptomen of vreemde en akelige dromen. Emoties zijn irrationeel maar duidelijk aanwezig. Je hebt er geen vat op of begrijpt ze niet waardoor je mogelijk verward, angstig of zelfs depressief kunt raken. Je voelt je dan ontredderd, machteloos, misschien wanhopig. Je bent jezelf niet meer en reageert met (ingehouden) woede, gestrest of in tranen maar het lukt je niet om de situatie te keren. 

Je vraagt je af hoe je weer je oude zelf kunt worden. Je gaat mogelijk op zoek naar hulp om weer te worden wie je was voordat het probleem, de verandering of crisis zich manifesteerde. Maar het kan goed zijn dat juist dit, hèt moment is voor een wezenlijk veranderingsproces. Dan ga je op zoek naar wie je juist ten diepste bent, naar herstel en verbinding met je unieke authentieke zelf!

Een queeste of zoektocht waarbij ik je tot gids kan zijn. Dat kan in mijn praktijkruimte thuis, maar ook buiten in de natuur.

Lees minder

Locatie